HET HUIS

Het hoevecomplex van tHUIS aan de BEEK is een goed voorbeeld van de 18e- en 19e-eeuwse vakwerkbouw, die zo kenmerkend is voor Zuid-Limburg. De hoeve is helemaal gerestaureerd en gemoderniseerd naar de eisen van deze tijd. Alle waardevolle authentieke elementen zijn daarbij behouden. Het is een mooie combinatie geworden van oud en nieuw.

VIDEO

Bekijk het huis en de omgeving vanuit de lucht

SFEERIMPRESSIE

OVER ONS

We gingen vaak met vakantie naar Epen en omgeving in Zuid-Limburg. In 2013 deed de gelegenheid zich voor om een hoeve aan de Terzieterweg te kopen. We waren op slag verliefd op de plek, op de watervalletjes achter in de tuin en op het huis.

We hebben er een aantal jaar heerlijk gewoond en plannen gemaakt. In 2015 zijn we met een grootscheepse verbouwing begonnen.

Alles is grondig vernieuwd en gerestaureerd. Alle daken en vloeren zijn vervangen. Wat mooi, oud en authentiek was hebben we zoveel mogelijk behouden. We hebben twee ruime, lichte, comfortabele vakantiewoningen gerealiseerd en een fijn huis voor onszelf. We zijn erg blij met het resultaat. We hopen dat onze gasten net zo genieten als wij van deze unieke plek in Zuid-Limburg.

Dick & Marijke

OMGEVING
tHUIS aan de BEEK ligt in een prachtige omgeving, het Zuid-Limburgse heuvelland.
LEES MEER
HISTORIE
Het hoevecomplex is een Rijksmonument in een streek met een lange geschiedenis.
LEES MEER
APPARTEMENTEN
In ons hoevecomplex verhuren wij twee schitterende appartementen, een Studio en een Loft.
LEES MEER
RESERVEREN
Graag verwelkomen wij u in onze hoeve tHUIS aan de BEEK.
LEES MEER